Once in a lifetime opportunity

Avinash Kaushik vine în România la GPeC SUMMIT 30-31 Mai

Avinash Kaushik nu are neapărat nevoie de prezentare pentru că o fac pentru el unii dintre cei mai cunoscuți gânditori globali:

Seth Godin: "Analytics is vitally important, and no one explains it more elegantly, more simply, or more powerfully than Avinash Kaushik."

Dan Ariely: "Lots of companies have spent lots of time and money collecting data — and sadly do little with it. In Web Analytics 2.0, Avinash Kaushik helps us grasp the importance of this underused resource and shows us how to make the most of online data and experimentation."

Guy Kawasaki: "Kaushik takes the witchcraft out of analytics. If venture capitalists read this book [Web Analytics 2.0], they would fire half of the CEOs that they've funded."

 

Avinash Kaushik este Digital Marketing Evangelist pentru Google și autorul a două cărți bestseller: Web Analytics: An Hour a Day și Web Analytics 2.0.

Este, de asemenea, Co-Founder și Chief Education Officer la Market Motive, fiind considerat o autoritate în Web Analytics.

Avinash vine - în premieră în România - la GPeC SUMMIT, pe 30-31 Mai:

 • 30 Mai - Keynote 60 minute "See, Think, Do, Care: Driving Innovation from Customer Intent" - Conferința GPeC, Teatrul Național București
 • 31 Mai - Masterclass 4 ore "Strategic Solutions for Complex Challenges" - Hotel Sheraton, București
Avinash Kaushik in premiera in Romania la GPeC SUMMIT

2

zile de eveniment

E-Commerce & Marketing

25+

speakeri

români și internaționali

40+

ore

de conținut practic

100%

networking

cu elita industriei

E-Commerce, Digital Marketing și Networking la superlativ

Ce te așteaptă la GPeC SUMMIT 30-31 Mai

 • 30 Mai, Teatrul Național București - Conferința GPeC: 1 zi întreagă de conferință despre tot ce e esențial în E-Commerce și Marketing Online, alături de experți internaționali și români;
 • 30 Mai, Teatrul Național București - GPeC Expo: În paralel cu Conferința GPeC, are loc GPeC Expo - locul în care furnizorii de servicii e-commerce își pot prezenta soluțiile în fața magazinelor online și pot obține lead-uri de la acestea;
 • 30 Mai, Aria TNB - GPeC Networking Party: Seara de 30 Mai îți aduce socializare, zâmbete și bucuria (re)întâlnirii cu elita pieței Digital după 2 ani de evenimente online;
 • 31 Mai, Hotel Sheraton, București - Cursuri Intensive + Masterclass Avinash Kaushik + Modul de 4 Workshops: Te așteptăm cu 5 cursuri intensive x 8 ore fiecare pe cele mai importante subiecte de E-Commerce și Marketing Online susținute de unii dintre cei mai buni traineri români + 1 Masterclass de 4 ore cu Avinash Kaushik + 1 Modul de 4 Workshop-uri x 90 minute fiecare: SEO, Growth Hacking, eMAG Marketplace & Vânzarea Multichannel;
 • În ambele zile de GPeC SUMMIT ai pauze dedicate de cafea și networking, astfel încât să te cunoști și să interacționezi cu oamenii din domeniu - reprezentanții celor mai importante companii din E-Commerce și Digital Marketing.

Luni, 30 Mai

Teatrul Național București & Aria TNB

 

 • Conferința GPeC
 • GPeC Expo
 • GPeC Networking Party

Marți, 31 Mai

Hotel Sheraton, București

 

 • 1 Masterclass x 4 ore cu Avinash Kaushik
 • 5 Cursuri Intensive x 8 ore fiecare
 • 4 Workshops x 90 minute fiecare

Teatrul Național București

GPeC E-Commerce Expo 30 Mai

GPeC Expo se desfășoară pe 30 Mai în paralel cu Conferința GPeC SUMMIT și este locul ideal de Networking, Leads & Business Opportunities între furnizorii de servicii E-Commerce & Digital Marketing și magazinele online.

Află cine sunt expozanții și pregătește-te să intri în contact cu cei care te interesează pentru business-ul tău online.

GPeC SUMMIT 31 Mai - 5 Cursuri Intensive + 1 Masterclass + 4 Workshops cu participare fizică

Pe 31 Mai te așteptăm cu 5 Cursuri intensive, 1 Masterclass și 1 Modul de 4 Workshops despre tot ce e esențial în E-Commerce și Marketing Online. Toate cu prezență în persoană la Hotel Sheraton din București.

Important:

 • Toate sesiunile se desfășoară cu prezență fizică la Hotel Sheraton din București, în ziua de 31 Mai;
 • Sesiunile de Cursuri / Masterclass / Workshops se desfășoară în paralel, deci va trebui să alegi 1 singur modul la care dorești să participi;
 • Taxa de înscriere include accesul la modulul selectat, precum și 1 Welcome Coffee, 2 Coffee Breaks și 1 Lunch pentru fiecare participant;
 • Locurile sunt limitate la max. 30 pentru fiecare modul în parte și pot fi epuizate înainte de încheierea perioadei de înscrieri.

Avinash Kaushik speaking at GPeC SUMMIT Romania - the most important E-Commerce & Digital Marketing Event in CEE

Avinash Kaushik

Masterclass - Strategic Solutions for Complex Challenges

- Masterclass cu Prezență Fizică -

Masterclass de Analiză și Strategie de Marketing cu unul din cei mai apreciați specialiști în Digital Marketing & Analytics din lume - Avinash Kaushik, pentru prima dată în România!

Masterclass-ul va trece prin modelul DMMM (Digital Marketing & Measurement Model) și identificarea principalilor KPI, măsurarea eficienței campaniilor de marketing, modele de atribuire, Social Media și se va încheia cu o sesiune dedicată AAA (Ask Avinash Anything). Rar se întâmplă să poți stoarce idei și soluții la problemele tale de business de la un specialist precum Avinash Kaushik - așadar, pregătește-ți tirul de întrebări!

Nivel Masterclass: Intermediar & Avansat | Limba: Engleză | Durata: 4 ore | Desfășurare: Hotel Sheraton, București | 31 Mai 2022

Alexandru Negrea Curs Intensiv Social Media GPeC

Alexandru Negrea

Curs Intensiv - Strategia de Marketing și Comunicare în Social Media

- Curs cu Prezență Fizică -

La finalul acestui curs 100% practic, fiecare cursant va putea construi, pe baza unui template interactiv, o strategie coerentă de marketing și comunicare în social media - de la setarea obiectivelor, construirea de personas, stabilirea subiectelor și a planului de conținut, definirea bugetelor necesare pentru promovare și construirea de pâlnii de vânzare.

Cursul despre strategie este gândit pentru companiile care vor să își pregătească oameni de social media interni, pentru viitorii profesioniști în social media, oameni care sunt hotărâți să își construiască o carieră și au nevoie de un start bun și de un bagaj solid de cunoștințe, precum și pentru proprietarii de afaceri, oameni care urmează să lucreze cu furnizori de servicii de marketing/comunicare online și care vor să înțeleagă mai bine ce și cum să ceară de la acești furnizori.

Nivel Curs: Începător & Intermediar | Durata: 8 ore | Desfășurare: Hotel Sheraton București | 31 Mai 2022

Eugen Potlog UX Studio Scoala de E-Commerce GPeC

Eugen Potlog

Curs Intensiv - Google Analytics 4 pentru E-Commerce

- Curs cu Prezență Fizică -

Google a anunțat că versiunea curentă de Google Analytics (Universal Analytics) nu va mai funcționa începând cu 1 iulie 2023. Astfel, analiza datelor făcute cu ajutorul acestui instrument, va trebui să fie făcută în noua versiune: Google Analytics 4.

În cadrul acestui curs vei învăța ce trebuie să faci acum ca să te pregătești pentru noua versiune de Google Analytics. Vei înțelege care sunt diferențele față de Universal Analytics, ce trebuie să faci pentru o migrare reușită, cum să utilizezi noua interfață și cum să faci cele mai necesare tipuri de analiză pentru un magazin online.

Nivel Curs: Începător & Intermediar | Durata: 8 ore | Desfășurare: Hotel Sheraton, București | 31 Mai 2022

 

Raluca Radu Country Manager ANSWEAR.ro & Founder MTH Digital
Robert Dumitru MTH Digital GPeC

Raluca Radu & Robert Dumitru

Curs Intensiv - Facebook & Instagram Ads pentru E-Commerce

- Curs cu Prezență Fizică -

În cadrul acestui Curs trecem prin principalele medii de promovare în Social Media - Facebook, Instagram, TikTok, Pinterest și LinkedIn Ads - pentru ca tu să înțelegi cât mai bine cum îți poți adapta strategia de marketing la fiecare canal pentru a genera vânzări în magazinul tău online.

În plus, vei învăța și cum să monitorizezi campaniile de Digital Marketing create de agenție sau de specialiști, ce metrici să urmărești și în ce puncte să intervii cu feedback pentru a ajunge la cele mai bune rezultate.

Nivel Curs: Începător & Intermediar | Durata: 8 ore | Desfășurare: Hotel Sheraton, București | 31 Mai 2022

 

Andrei Radu CEO & Founder GPeC

Andrei Radu

Curs intensiv - UX & Marketing Tips pentru Creșterea Vânzărilor

- Curs cu Prezență Fizică -

Curs plin de exemple concrete și un checklist de peste 100 de recomandări de User Experience (UX) și Marketing Online pe care să le aplici în magazinul tău online pentru a crește rata de conversie.

În cadrul cursului vom trece, pe scurt, prin situația pieței de e-commerce la zi (cu provocările și oportunitățile actuale) pentru a avea o imagine de ansamblu bine conturată și vom continua cu sfaturi de business pentru antreprenorii e-commerce aflați la început de drum.

Ulterior, discutăm detaliat (cu exemple practice) despre cum ar trebui optimizate din punct de vedere UX principalele secțiuni ale unui magazin online - de la Homepage, până la Pagina de Thank You - urmărind întregul Customer Journey al utilizatorilor în site și trecerea prin procesul de Checkout, astfel încât să le asigurăm o experiență de navigare cât mai plăcută și să creștem rata de conversie.

Nu omitem o mulțime de instrumente și cârlige de marketing care pot fi folosite în site pentru a crește valoarea comenzilor, gradul de retenție al clienților, notorietatea brand-ului, baza de noi subscripții la newsletter etc.

Nivel Curs: Începător & Intermediar | Durata: 8 ore | Desfășurare: Hotel Sheraton, București | 31 Mai 2022

anabela luca gpec

Anabela Luca

Curs Intensiv - Vinde mai mult si mai profitabil cu Google Ads

- Curs cu Prezență Fizică -

În cadrul acestui curs, vei identifica structura ideală a contului de Google Ads în funcție de tipul și dimensiunea afacerii tale pentru ca tu să-ți maximizezi rentabilitatea investiției în reclame.

Vom discuta care sunt setările must-have în contul de Google Ads pentru ca acesta să ruleze cu succes, de la setări tehnice legate de tracking și feed, pană la audiențe, strategii de bidding și ad copy sau vizualuri - setări care vor face diferența în ceea ce priveste rezultatele obtinute.

Chiar dacă nu ești tu cel care face aceste setări, e important să înțelegi la ce trebuie să te uiți și unde poți acționa în caz că lucrurile o iau in direcția greșită.

În plus, vei învăța și cum să monitorizezi campaniile de Google Ads create de specialiști, ce metrici să urmărești și în ce puncte să intervii cu feedback pentru a crește vânzările profitabil.

Nivel Curs: Începător & Intermediar | Durata: 8 ore | Desfășurare: Hotel Sheraton, București | 31 Mai 2022

Daniel Ene MOLOSO Workshop GPeC SUMMIT

Mădălina Burada, Daniel Ene, Mădălina Borlovan, Diana Meteș

Modul 4 Workshops - SEO, Growth Hacking, eMAG Marketplace & Vânzarea Multichannel

- Workshop-uri cu Prezență Fizică -

Ai acces la 4 Workshop-uri x 90 minute fiecare, ce se desfășoară consecutiv pe toată durata zilei de 31 Mai:

 • Optimizarea SEO a conținutului și a imaginilor pentru magazinele online
 • Growth Hacking in E-Commerce: Smart Data for Improved ROI
 • Get The Most Out Of a Marketplace
 • Vânzarea multichannel și rolul easySales în vânzarea pe marketplace-uri

Nivel Workshops: Începător & Intermediar | Durată totală: 8 ore | Desfășurare: Hotel Sheraton, București | 31 Mai 2022

Companii care au participat la evenimentele GPeC

De ce să participi?

8 motive pentru care nu poți să ratezi GPeC SUMMIT 30-31 Mai

 • Ai acces la unii dintre cei mai buni speakeri internaționali - experți practicieni cu o vastă experiență în domeniu, în premieră în România;
 • Înveți, te inspiri și pleci cu idei de pus în practică - afli tot ce este actual precum și trend-urile de viitor în E-Commerce și Digital Marketing ca să fii cu un pas înaintea concurenței;
 • Conținutul transmis este gândit să fie util audienței - la GPeC nu vei asista la speech-uri plictisitoare de vânzare;
 • Ai un mix de chintesență și de informații detaliate - Conferința GPeC (30 Mai) îți aduce esența lucrurilor, în timp ce Cursurile GPeC (31 Mai) intră în profunzime pe subiectele abordate;
 • Ai parte de networking la cel mai înalt nivel - structura ambelor zile de GPeC SUMMIT este gândită cu suficiente pauze care să înlesnească networking-ul, iar participanții sunt reprezentanți C-Level ai celor mai importante companii din E-Commerce, Retail și Digital;
 • Obții lead-uri și contacte în cadrul GPeC Expo - fie că ești furnizor de servicii e-commerce, fie că ești magazin online, GPeC Expo este locul în care cele două tabere se întâlnesc, schimbă contacte și discută business. GPeC Expo are loc în paralel cu Conferința GPeC, pe tot parcursul zilei de 30 Mai;
 • Socializezi, zâmbești și te simți bine la GPeC Networking Party într-o locație premium - ne bucurăm de (re)întâlnirea în persoană cu elita pieței Digital în seara de 30 Mai, la Aria TNB;
 • Intri în Comunitatea GPeC - cea mai mare rețea dedicată oamenilor din Digital în care ai parte de resurse utile, sfaturi practice, recomandări de servicii și contacte pentru tot ce ai nevoie în business-ul tău online.
GPeC SUMMIT 2020 - cel mai important eveniment de E-Commerce si Digital Marketing

Unde are loc GPeC SUMMIT 30-31 Mai?

TNB & Hotel Sheraton, București

 • Conferința GPeC SUMMIT & GPeC Expo 30 Mai se desfășoară într-un cadru exclusivist, la Sala Mare (Ion Caramitru) a Teatrului Național București, situat la kilometrul zero al Capitalei, pe B-dul Nicolae Bălcescu nr. 2, sector 1 (punct de reper Piața Universității).

Participanții care vin la eveniment cu mașina personală, pot folosi parcarea subterană Inter Parking (de sub TNB) la prețul de 40 lei/zi. Aceasta dispune de două niveluri de parcare și are o capacitate totală de 969 de locuri.

 • Cursurile, Masterclass-ul lui Avinash Kaushik și cele 4 Workshop-uri din 31 Mai se desfășoară la Hotel Sheraton***** București, situat în Calea Dorobanților nr. 5-7, sector 1 (punct de reper Piața Romană).
Teatrul Național București GPeC SUMMIT
tnb-5
Teatrul Național București GPeC SUMMIT
Hotel-Sheraton-Conferinta-GPeC-2022 (2)
Hotel-Sheraton-Conferinta-GPeC-2022 (1)
Hotel-Sheraton-Conferinta-GPeC-2022 (3)
Hotel-Sheraton-Conferinta-GPeC-2022 (4)
Hotel-Sheraton-Conferinta-GPeC-2022 (9)
Hotel-Sheraton-Conferinta-GPeC-2022 (6)
Hotel-Sheraton-Conferinta-GPeC-2022 (7)
Teatrul Național București GPeC SUMMIT tnb-5 Teatrul Național București GPeC SUMMIT Hotel-Sheraton-Conferinta-GPeC-2022 (2) Hotel-Sheraton-Conferinta-GPeC-2022 (1) Hotel-Sheraton-Conferinta-GPeC-2022 (3) Hotel-Sheraton-Conferinta-GPeC-2022 (4) Hotel-Sheraton-Conferinta-GPeC-2022 (9) Hotel-Sheraton-Conferinta-GPeC-2022 (6) Hotel-Sheraton-Conferinta-GPeC-2022 (7)

Bilete GPeC SUMMIT | 30-31 Mai 2022

Vrem ca orice antreprenor să aibă acces la informația transmisă în cadrul GPeC SUMMIT. De aceea, poți alege între biletele LITE (budget friendly) sau
ALL INCLUSIVE (pentru experiența GPeC SUMMIT Premium).

Inscrierile la GPeC SUMMIT | 30-31 Mai 2022 s-au incheiat - te asteptam la urmatoarele evenimente GPeC

Pachet LITE
Conferința GPeC + GPeC Expo 30 Mai

129€ + TVA/pers.

ÎNSCRIERILE S-AU ÎNCHEIAT

 

Pachet LITE

 • Acces la Conferința GPeC și GPeC Expo - 30 Mai, Teatrul Național București
 • Acces la slide-urile prezentate de speakeri în cadrul Conferinței GPeC (acolo unde primim acceptul de redistribuire)
 • Acces la înregistrarea video a speech-urilor din cadrul Conferinței GPeC (acolo unde primim acceptul de redistribuire)
 • Q&A în timp real cu speakerii prezenți pe scena Conferinței GPeC
 • Business Opportunities & Leads în cadrul GPeC Expo, desfășurată în paralel cu Conferința GPeC
 • Networking
 • Traducere simultană Engleză-Română
 • Diplomă de participare la Conferința GPeC SUMMIT 30 Mai 2022
 • Welcome Coffee și 2 x Coffee Breaks (cafea/ceai, gustări, refreshments)

Pachet ALL INCLUSIVE
Conferința GPeC + GPeC Expo + GPeC Party 30 Mai

199€ + TVA/pers.

ÎNSCRIERILE S-AU ÎNCHEIAT

 

Pachet ALL INCLUSIVE

 • Acces la Conferința GPeC, GPeC Expo și GPeC Networking Party - 30 Mai, Teatrul Național București
 • Acces la slide-urile prezentate de speakeri în cadrul Conferinței GPeC (acolo unde primim acceptul de redistribuire)
 • Acces la înregistrarea video a speech-urilor din cadrul Conferinței GPeC (acolo unde primim acceptul de redistribuire)
 • Q&A în timp real cu speakerii prezenți pe scena Conferinței GPeC
 • Business Opportunities & Leads în cadrul GPeC Expo, desfășurată în paralel cu Conferința GPeC
 • Networking
 • Traducere simultană Engleză-Română
 • Diplomă de participare la Conferința GPeC SUMMIT 30 Mai 2022
 • Welcome Coffee și 2 x Coffee Breaks (cafea/ceai, gustări, refreshments)
 • Prânz & Networking (30 Mai) pe Aria TNB by The Embassy alături de speakerii, partenerii C-Level ai GPeC și posesorii de bilete ALL INCLUSIVE
 • Acces la GPeC Networking Party - eveniment exclusivist din seara zilei de 30 Mai, alături de elita E-Commerce & Digital Marketing din România (Cină & Open Bar incluse)
 • Acces la arhiva foto profesională pentru păstrarea vie a clipelor frumoase petrecute împreună la GPeC Networking Party

Pachet
Cursuri Intensive / Workshops 31 Mai

179€ + TVA/pers.

ÎNSCRIERILE S-AU ÎNCHEIAT

 

Max. 30 locuri disponibile!

Sesiunile de Cursuri și Workshops se desfășoară în paralel (în săli diferite, dar în același interval orar) cu prezență fizică, la Hotel Sheraton din București, pe data de 31 Mai. De aceea, va trebui să alegi:

 • 1 Curs Intensiv x 8 ore, la alegere din cele 5 cursuri disponibile
 • Modul Workshops format din 4 Workshops x 90 minute fiecare

Foarte important: locurile sunt limitate la max. 30 de participanți și vor fi distribuite în ordinea înscrierilor.

Pe lângă accesul la modulul de Curs / Workshops selectat, sunt incluse în preț:

 • Acces la suportul de curs
 • Diplomă de absolvire a cursului
 • Q&A în timp real cu trainerii
 • Networking cu participanții și trainerii
 • Prânz
 • 1 x Welcome Coffee și 2 x Coffee Breaks (cafea/ceai, gustări și refreshments)

Pachet 2 Day Pass LITE

308 249€ + TVA/pers.

ÎNSCRIERILE S-AU ÎNCHEIAT

 

Pachetul 2 Day Pass LITE este format din:

 1. Pachet LITE Conferința GPeC + GPeC Expo 30 Mai (nu conține prânz, cină și acces la GPeC Networking Party)
 2. Pachet Cursuri Intensive SAU Workshops 31 Mai

Pachet 2 Day Pass ALL INCLUSIVE

378 279€ + TVA/pers.

ÎNSCRIERILE S-AU ÎNCHEIAT

 

Pachetul 2 Day Pass ALL INCLUSIVE este format din:

 1. Pachet ALL INCLUSIVE Conferința GPeC + GPeC Expo + GPeC Party 30 Mai (conține prânz, cină și acces la GPeC Networking Party)
 2. Pachet Cursuri Intensive SAU Workshops 31 Mai

Testimoniale de la participanți

Ce spun prietenii care au participat la evenimentele GPeC

caret-down caret-up caret-left caret-right

It’s THE PLACE to be if you want to learn what’s top and newest in e-commerce! Captivating atmosphere, amazing, friendly and very professional staff team, inspiring speakers, endless networking resources!

Ioana Rill

O oportunitate reală de a fi la curent cu noutățile din acest segment, tendințe, soluții în funcție de nevoi, studii de caz… O sursă de informație calitativă și cum e și targetată, nu poate decât să mă bucure. Succes!

Simona Dediu

Congrats for a great event with useful content for online money-makers!

Monica Jitariuc

Good opportunity to find out the things you didn’t know about your business!

Iulia Mărgărit-Ivan

Un eveniment internațional realizat ca la carte la care e musai să participi dacă ai tangențe cu online-ul, fie ca antreprenor, fie ca angajat sau freelancer. Recomand cu căldură!

Iulian Acatrinei

Dacă ești online cu afacerea, indiferent de domeniul tău de activitate, sigur nu vrei să ratezi un astfel de eveniment. Best e-commerce & digital marketing event in Eastern Europe!

George Petrea